de eerste maand bijna om - Reisverslag uit Road Town, Britse maagdeneilanden van Merijn R. - WaarBenJij.nu de eerste maand bijna om - Reisverslag uit Road Town, Britse maagdeneilanden van Merijn R. - WaarBenJij.nu

de eerste maand bijna om

Door: Merijn

Blijf op de hoogte en volg Merijn

27 November 2006 | Britse maagdeneilanden, Road Town

Zo, zit hier nu bijna al een maand, de tijd gaat heel snel en heb het nog steeds erg naar mijn zin, aleen het vroege opstaan blijft een probleem, ik word regelmatig wakker gebeld of uit mijn bed getrokken.
We liggen nu voor Jost van dyke en voor het eerst is het bewolkt en regent het af en toe, maar dat is ook wel eens lekker.
Heb nu inderdaad meer vrije tijd om de stad in te gaan en te zwemmen. De laatste dagen heb ik elke dag gezwommen, met een banaan achter een boot gehangen en een keer gewaterskiet, was erg gaaf .
We zijn laatst met de hele crew op foxy's uit geweest, met de gasten er ook bij, dit was heel erg leuk, alleen de dag daarna, als je wekker om 6 uur gaat, heb je hier weer spijt van (haha).
Heb morgen met 6 andere collegas een praktijk training voor 1st aid en brand, in st maarten, ben erg benieuwd wat dit inhoudt en of ik het een beetje kan volgen.
Nou ik ga zo weer beginnen met mijn werk.
Als ik vandeweek tijd heb zet ik er weer wat nieuws op,
de groeten alemaal in nederland

• 28 November 2006 - 14:53

Jimmy:

heej ouwe,, ik zie dat je het nog steeds naar je zin heb maar dat wist ik wel, zo je doet wel veel aan watersporten daar als je terug komt ben je messchien wel proffesioneel waterskieer ;) heej vriend nog veel plezier en niet te veel uit gaan de gasten willen ook nog om een normale tijd ontbijten ;) hahaha marijn nouwe nog heel veel plezier ik spreek je snel weer groetjes jimmy

• 28 November 2006 - 18:03

Masja:

Ben benieuwd hoe vandaag de training was! Was je een beetje uitgeslapen :-)?

• 29 November 2006 - 09:47

Zegerien:

Wow Merijn, 't is dat hier ook de zon schijnt anders had ik ook wel in zo'n bed buiten willen liggen ( heb net de foto's van de overtocht bekeken). Leuk om meer te zien van het leven aan boord. Die voetenmassage, heb je die al geprobeerd? Maar daar word je waarschijnljk wel lom van, dus even bedenken wanneer je die doet :)
    Groetjes en tot een volgende keer....

• 29 November 2006 - 09:48

Zegerien:

Ik bedoel natuurlijk loom...soms denk ik dat sneller typ en vergeet dus gewoon letters :(

Merijn

Op 31-10-2006 begon mijn contract voor 4 maanden als kok op de Seadream II, een zeer luxe cruiseschip van een Noorse rederij dat in de zomer in de Middellandse zee vaart en in de winter in de Caribbean. Op 13-05-2007 begon mijn tweede reis met de Seadream II. Op 13-11-07 vertrok ik voor mijn 3e reis met de Seadream. Op 13-04-08 was ik weer thuis. Op 27-02-09 vertrok ik naar Curaçao om daar te gaan werken.

Actief sinds 31 Okt. 2006