Groet uit St Barths - Reisverslag uit Grytviken, Zuid Georgia van Merijn R. - WaarBenJij.nu Groet uit St Barths - Reisverslag uit Grytviken, Zuid Georgia van Merijn R. - WaarBenJij.nu

Groet uit St Barths

Door: Merijn

Blijf op de hoogte en volg Merijn

12 Januari 2007 | Zuid Georgia, Grytviken

Met jullie nog alles goed? Met mij nu wel weer, ben een paardagen ziek geweest, maar nu gaat het alweer beter. Ik ga nu ook wat minder vaak uit, ga dan naar mijn bed of naar het zondek op de boot, begin nu toch wel moe te worden van al het werken. Ben dan ook wel blij dat ik over een maand weer naar huis kom. We zijn 3 dagen trug wel ‘s nachts uitgeweest in st thomas, dat was wel erg gezelig . Over 3 dagen gaan er veel mensen naar huis toe van de boot, waaronder ook de 2 Nederlanders, dat is wel jammer, een jongen die pas is gekomen komt uit almere buiten en werkt in de bediening.
nou ik maak het niet te lang en weet eigenlijk ook niet wat ik echt meer kan vertellen, we gaan zometeen uit in st barts naar het strand.
nou de groeten.

• 12 Januari 2007 - 21:07

Masja:

Ik herinner me dat iemand die ook op de Seadream geweest was van tevoren tegen je gezegd had dat je in het begin in je vrije uren van alles doet en gaat bekijken en na een poosje zo moe bent dat daar niets meer van komt, klopt dus wel aardig met wat je nu schrijft.
    Ik hoop dat je je weer helemaal beter voelt?!
    Liefs!

• 14 Januari 2007 - 13:22

Opa En Oma. :

Fijn dat je weer beter bent. We kunnen best begrijpen dat je blij bent dat je over niet al te lange tijd weer naar huis gaatTot die tijd moet je jezelf nog maar zien te vermaken. Maar toch, veel plezier met je werk en we hopen je weer gezond en wel terug te zien Liefs van ons allebei!

• 14 Januari 2007 - 16:00

Renske:

Hey Merijn!
    Gelukkig voel je je nu weer wat beter. Is ook niet zo gek dat je moe bent natuurlijk; en keihard werken en feesten!Maar je maakt zo wel ontzettend veel mee! Nog even volhouden en vooral ook ervan genieten. Over een maandje ben je weer thuis en dan kan je lekker uitrusten!
    Dikke kus Renske

• 14 Januari 2007 - 20:27

Karen :

Gewelig zo'n job! kleine jongens hebben grote dromen en worden opeens wel erg groot en waar.. Ooit was ik het meisje wat op jou mocht passen! Nu ik zelf mama ben weet ik hoezeer je moeder en je vader mij vertrouwde. Je hebt een stel ouders waar je trots op kan en mag zijn! Groetjes uit het mooie Den Haag vele kilometers van jou vandaan. Geniet er maar lekker van, een droom is uitgekomen!

Merijn

Op 31-10-2006 begon mijn contract voor 4 maanden als kok op de Seadream II, een zeer luxe cruiseschip van een Noorse rederij dat in de zomer in de Middellandse zee vaart en in de winter in de Caribbean. Op 13-05-2007 begon mijn tweede reis met de Seadream II. Op 13-11-07 vertrok ik voor mijn 3e reis met de Seadream. Op 13-04-08 was ik weer thuis. Op 27-02-09 vertrok ik naar Curaçao om daar te gaan werken.

Actief sinds 31 Okt. 2006