Virgin Islands - Reisverslag uit Road Town, Britse maagdeneilanden van Merijn R. - WaarBenJij.nu Virgin Islands - Reisverslag uit Road Town, Britse maagdeneilanden van Merijn R. - WaarBenJij.nu

Virgin Islands

Door: Merijn

Blijf op de hoogte en volg Merijn

20 November 2007 | Britse maagdeneilanden, Road Town

hoi, hoi, het bevalt zeker goed in de patisserie, heb elke dag van 12 tot 5 vrij en leer elke dag weer wat nieuwe recepten, de chef is volgens mij ook wel tevreden.
Ik kijk elke dag met Ferdie (sauce) mee wat die doet en help hem een beetje, hoe ik het nu zie is het wel hard werken, maar wel te doen allemaal. Maar dat zullen we wel zien over 3 weken. Kan dan in ieder geval tot 8 uur slapen

Verder is het weer wel oke, geen regen wel bewolkt, maar toch snikheet.
We zitten vanavond weer in Foxy's, gaan we ook zeker uit, dat was altijd erg leuk

Nou, ga nu lekker het strand op, laat snel weer wat wan me horen!~
merijn

• 20 November 2007 - 19:25

Masja:

Die nieuwe patisserie-recepten willen we over een paar maanden thuis graag uitproberen! :-)

• 20 November 2007 - 20:03

Zegerien:

en dan bieden wij ons ook graag aan als proefpersonen :)
    Zo'n beachbar ziet er ook niet slecht uit, is dat een Bounty eiland?
    Veel plezier!

• 22 November 2007 - 20:30

Masja:

Fijn dat je vanavond (voor jou vanmiddag dus) even belde! Gebeurt niet vaak, he, dat je de enige nederlander aan boord bent? Moet je maar veel bellen, kun je even nederlands spreken :-) Als je de komende dagen belt: ik ben dus niet thuis, maar heb m'n mobieltje bij me, dus ....
    Kus.

Merijn

Op 31-10-2006 begon mijn contract voor 4 maanden als kok op de Seadream II, een zeer luxe cruiseschip van een Noorse rederij dat in de zomer in de Middellandse zee vaart en in de winter in de Caribbean. Op 13-05-2007 begon mijn tweede reis met de Seadream II. Op 13-11-07 vertrok ik voor mijn 3e reis met de Seadream. Op 13-04-08 was ik weer thuis. Op 27-02-09 vertrok ik naar Curaçao om daar te gaan werken.

Actief sinds 31 Okt. 2006