heet! - Reisverslag uit Taormina, Italië van Merijn R. - WaarBenJij.nu heet! - Reisverslag uit Taormina, Italië van Merijn R. - WaarBenJij.nu

heet!

Door: Merijn

Blijf op de hoogte en volg Merijn

21 Juni 2007 | Italië, Taormina

hier is nog alles goed. hebben een druk weekje gehad met elke avond wel een feestje nu de Nederlandse chef weer trug is. Zo als ik al gezegt had was het corint canal echt adembenemend, dat de seadream er nog tussen door kan, dat je soms maar 1.5 meter aan beide zijden over hebt, kan dus echt geen foutje veroorloven.
verder is het nu gewoon te heet om naar buiten te gaa, zijn in santorino voor het laatst er uitgeweest, dat was echt heel mooi. hebben op een terrasje gezeten met schitterend uitzicht op zee en de seadream
we hebben gister een nederlands feestje gehad: toppers in concert, dit was wel heel leuk maar ook wel veel te laat geworden weer, ben gelukkig wel op tijd wakker geworden alleen mijn collega niet, die normaal een uur voor mij begint om alles klaar te zetten, zaten dus best wel in de zeik, maar alles is goed gekomen en de souschef kon er alleen maar om lachen, gelukig!
we varen zo langs de meest actieve vulkaan van europa, dus ik ga nu effe snel boven kijken hoe dat eruit ziet !

• 21 Juni 2007 - 06:33

Zegerien:

Waren dat de echte Toppers :), Geer Goor en René? Dan kan ik me best wel voorstellen dat het een feestje is geweest. Hebben ze Arena's vol gedaan...
    Geniet maar weer van al dat mediterane!
    Tot een volgend bericht maar weer.
    Groetjes.

• 21 Juni 2007 - 07:31

Ron:

hier op de TV zijn er berichten over de buurt waar jij zit dat het een bijna noodtoestand is; geen water, advies niet te koken !!!! ha ha ha dat zou leuk zijn he ?
    die toppers waren op filmdoek veronderstel ik ?????
    groetjes Ron
    sinds 2 minuten doet de mail het weer.
    en graag een foto van de vulkaan !!!!

• 24 Juni 2007 - 17:25

Masja:

Even een groet vanuit een Almere waar de regen met bakken uit de hemel komt naar een zonnig en warm Italië!
    Ik zat net in de 'Consumenten reisgids' te lezen en daarin staat een artikel over allerlei plaatsen waar jij de komende tijd komt: Sorrento, Amalfi, Positano, Capri, ziet er niet slecht uit, moet ik zeggen! Geniet ervan!

Veel liefs en tot horens.

• 29 Juni 2007 - 15:42

Masja:

Leuk nieuwtje: je zus wordt juf! Ze heeft een baan, terwijl ze niet eens gesolliciteerd heeft! Goed, he?

Merijn

Op 31-10-2006 begon mijn contract voor 4 maanden als kok op de Seadream II, een zeer luxe cruiseschip van een Noorse rederij dat in de zomer in de Middellandse zee vaart en in de winter in de Caribbean. Op 13-05-2007 begon mijn tweede reis met de Seadream II. Op 13-11-07 vertrok ik voor mijn 3e reis met de Seadream. Op 13-04-08 was ik weer thuis. Op 27-02-09 vertrok ik naar Curaçao om daar te gaan werken.

Actief sinds 31 Okt. 2006