Klein wereldje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Merijn R. - WaarBenJij.nu Klein wereldje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Merijn R. - WaarBenJij.nu

Klein wereldje

Door: Masja, namens Merijn

Blijf op de hoogte en volg Merijn

18 Mei 2009 | Nederland, Amsterdam

Een wat langer telefoontje vanavond:
Vandaag kwam een van thuis verstuurd pakketje met o.a. een t-shirt van de Pilsner-Urquell-brouwerij aan, was 2 weken onderweg geweest, ging sneller dan verwacht. Tegelijk kreeg hij andere aangetekende post mee, dat lag er al langer ( verstuurd op 30 maart) maar dat wilden ze op het postkantoor een paar weken geleden niet meegeven omdat niet allebei zijn voornamen op de envelop stonden…, het zou retour afzender gestuurd worden. Maar het bleek er nu toch nog te liggen en hij kreeg het alsnog mee.
Het aantal huisgenoten is weer wat geslonken, van 8 naar 5, gezellige groep nu. Binnenkort komt er een oud-klasgenoot van de Berkhof bij, die gaat ook in een restaurant op Curaçao werken en kent een huisgenoot van Merijn. Afgelopen week bleek er een leerkracht van het ROC in Mundo Bizarro te gast te zijn, Merijn heeft een poosje met hem gesproken, hij kent o.a. zijn oud-mentor goed en doet hem de groeten, de wereld blijkt zelfs klein als je aan de andere kant van de oceaan woont!
Verder weinig nieuws, hij gaat de laatste dagen voor het werk steeds een half uurtje in zee zwemmen, een paar minuten van zijn huis vandaan en is verder vooral aan het werk.

• 22 Mei 2009 - 16:15

Masja:

Hoi Merijn, geen idee wanneer je dit leest, maar toch even een luie groet vanaf een zonnige limburgse camping (toch handig, zo'n Iphone :-))

• 31 Mei 2009 - 19:58

Masja:

Ik droomde vannacht dat jij naar beneden kwam rennen en vroeg hoe laat het was. "8 uur" Paniek: "Oh, dan ben ik veel te laat voor m'n werk!" "Welnee, joh, je hebt nog hartstikke veel tijd, je moet pas over een paar uur beginnen!" "Ja, hier wel, maar daar moet ik nu aan het werk zijn!" En weg was je. En ik werd wakker. :-)

Merijn

Op 31-10-2006 begon mijn contract voor 4 maanden als kok op de Seadream II, een zeer luxe cruiseschip van een Noorse rederij dat in de zomer in de Middellandse zee vaart en in de winter in de Caribbean. Op 13-05-2007 begon mijn tweede reis met de Seadream II. Op 13-11-07 vertrok ik voor mijn 3e reis met de Seadream. Op 13-04-08 was ik weer thuis. Op 27-02-09 vertrok ik naar Curaçao om daar te gaan werken.

Actief sinds 31 Okt. 2006