Back home! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Merijn R. - WaarBenJij.nu Back home! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Merijn R. - WaarBenJij.nu

Back home!

Door: Masja

Blijf op de hoogte en volg Merijn

17 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam

Merijn is weer thuis! Gister 5 uur plaatselijke tijd uit St Maarten vertrokken, overgestapt in Parijs en vanmorgen 10 uur op Schiphol aangekomen. En nu hard bezig met iedereen bij te praten.
Foto's volgen!

• 17 Februari 2007 - 20:05

Liselot:

Hai Merijn

Fijn dat je weer veilig thuis bent, het zal wel wennen zijn!

Ben benieuwd naar je verhalen
    dag
    liefs Liselot

• 18 Februari 2007 - 08:39

Leo En Anita:

Fijn merijn dat je weer thuis bent. Jeetje wat zie jij er goed uit zeg!!! Zijn benieuwd naar je verhalen, en hoe het je bevalt om weer terug te zijn in het koude nederland.

• 18 Februari 2007 - 13:19

Zegerien:

't Is dat het erbij staat dat jij het bent...wat een heerlijke kleur!
    Hop het gauw in het eggie te zien.

• 20 Februari 2007 - 22:25

Ron :

Om alle foto's te kunnen zien:
    ga naar links boven "MENU" en kies "foto's"
    (de foto's zijn achteraf toebedeeld aan de diverse berichten op volgorde van tijd)

• 21 Februari 2007 - 13:42

Karin Marseille:

hallo merijn, het is een wonder dat het gelukt is, ik ben met de computer echt heel slecht. heel leuk om jou verhaal te lezen. groetjes karin

• 09 April 2007 - 13:22

Marianne:

Hi Merijn, wat leuk om jou zo te kunnen volgen. Ik las dat je op 13 mei weer gaat varen. Dan hou ik deze site ook in de gaten hoor.
    Geniet nu maar lekker van de tijd thuis. Je hebt de 50e verjaardag van je vader mee kunnen vieren. Hartstikke leuk.

Ik wens je veel liefs, Marianne, moeder van Rashid*

Merijn

Op 31-10-2006 begon mijn contract voor 4 maanden als kok op de Seadream II, een zeer luxe cruiseschip van een Noorse rederij dat in de zomer in de Middellandse zee vaart en in de winter in de Caribbean. Op 13-05-2007 begon mijn tweede reis met de Seadream II. Op 13-11-07 vertrok ik voor mijn 3e reis met de Seadream. Op 13-04-08 was ik weer thuis. Op 27-02-09 vertrok ik naar Curaçao om daar te gaan werken.

Actief sinds 31 Okt. 2006