naar Griekenland
Door: Merijn/Masja
Blijf op de hoogte en volg Merijn
15 Juni 2007 | Griekenland, Ýdra
Na veel slecht-weer dagen (bewolking, regen, storm) is het nu sinds een dag of 3 zomers geworden. Merijn vult de dagen vooral met werken, uitrusten in de middaguren, wat achter de pc zitten en zo nu en dan op de wal op een terrasje zitten. De sfeer aan boord is prima!
Eergisteren zijn ze door het Corinth Canal gevaren, het was erg spectaculair daar met zo'n groot schip doorheen te gaan.
15 Juni 2007 - 08:49
Hans:
Kicken hoor, je komt op plaatsen waarvan je dat nooit gedacht zou hebben of zelfs nog nooit van gehoord hebt.
Geniet er van!! -
15 Juni 2007 - 12:28
Alianne:
griekenland mmm heel even jaloers omdat jij daar nu al bent en ik nog 9 weken moet wachten.
Peter en ik hebben ooit op een brug gestaan over het kanaal van Korinthe en konden heel diep beneden de schepen zien. maar er zelf doorheen varen moet wel echt spectaculair zijn.
Merijn geniet van elke dag, je hebt het goed voor elkaar man.
groetjes, Alianne -
16 Juni 2007 - 12:04
Masja:
Vandaag mis je Defqon! Maar troost je, precies om 11 uur begon het te regenen en al schijnt tussen de buien door de zon, echt geweldig is het niet. Jij hebt het in Piraeus vast een stuk beter!
Het is dat wij 5 weken geleden in Griekenland waren, anders zou ik ook jaloers worden! Ik ben benieuwd hoe het nu in Piraeus is, wij waren er ruim 25 jaar geleden, het is nu vast véél drukker geworden!
Liefs. -
20 Juni 2007 - 17:52
Jimmy:
masja dat lieg je hij heeft wel wat gemist het was geweldig,, ik ben zelfs verbrand, hebben veel leuke dingen meegemaakt, en daarvan natuurlijk leuke foto's en filmpjes gemaakt :P je heb't nog veel te bekijken van ons, en wij van jou natuurlijk :P:P, maar goed. jammer dat het zo'n rot weer is geweest.. maar zal nu wel lekker weer blijven hier is het nu ook erg aannemelijk ze hadden defqon drie dagies later moeten doen, achja zit niet elk jaar mee, marijn ik spreek je snel laterzzzzzzz -
23 Juni 2007 - 11:10
Masja:
Jimmy, ik bedoel dat het weer niet geweldig was die dag. Want ik geloof graag dat Defqon dat wél was, volgens mij is dat elk jaar weer een groot succes!