Aangekomen
Door: Merijn
Blijf op de hoogte en volg Merijn
12 Mei 2007 | Spanje, Málaga
12 Mei 2007 - 22:19
Hans:
Nou Merijn, ik hoop dat je de komende maanden net zoveel, zoniet nog meer plezier zal hebben als de vorige trip met de seadream.
Heel veel geluk en plezier, dat werk doe je er volgens mij gewoon even bij.
Voor een kok van het Amstel is dit een eitje.
Groet, Hans, Marja en Arnold. -
13 Mei 2007 - 06:56
Alianne:
hoi Merijn
weer ontzettend veel (werk)plezier jongen. Het zal niet zo exotisch zijn maar de middellandse zee heeft misschien ook onverwachte , prachtige verrassingen in petto.
we zullen je avonturen weer volgen hier.
liefs, Alianne, Peter en meiden
13 Mei 2007 - 13:49
Zegerien:
Op tijd vertrekken naar een zonniger deel van Europa...weliswaar weer aan het werk, maar toch.
We volgen je vanaf hier.
Vraagje van Axel, ga je weer zo'n grote vis vangen? Wel weer een foto maken dan :).
Groetjes van ons alle4.
13 Mei 2007 - 15:02
Masja:
Hoi Merijn, fijn net van je te horen dat je weer helemaal op je plek bent. Ik kon merken dat je het weer echt naar je zin hebt!
Vannacht dus weer oversteken naar Marokko, benieuwd of het weer zo hard waait als de vorige keer.
Werk ze, liefs en tot gauw horens/mails!
17 Mei 2007 - 13:28
Opa En Oma:
Hallo Merijn, wij wensen jou een hele goede tijd aan boord van de Seadream. We blijven je berichten zeker lezen. Liefs van ons allebei !! -
23 Mei 2007 - 17:53
Masja:
Weer even een groet per computer uit Almere. Volgens mij zitten jullie nu in Cannes, is daar nu het filmfestival? Ga je veel aan wal en zwem je ook weer zoveel als de vorige reis of (nog) niet?
Liefs!!