Weer aan boord - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Merijn R. - WaarBenJij.nu Weer aan boord - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Merijn R. - WaarBenJij.nu

Weer aan boord

Door: Merijn

Blijf op de hoogte en volg Merijn

14 November 2007 | Verenigde Staten, Miami

Telefoontje van Merijn, 12.30 uur plaatselijke tijd (het is er 6 uur vroeger dan in Nederland):

In het Marriot-hotel waren nog 3 collega's die weer naar de Seadream gingen. Om 9 uur vanmorgen waren ze bij 'de poort', maar het was nog lang wachten voor ze verder konden. Aan boord was het chaotisch, de Seadream was net in Amerika gekomen na de overtocht vanuit Europa en de kustwacht moest van alles controleren. Pas na 12 uur keerde de rust aan boord terug.
Merijn begint de 1e maand in de Patisserie, daar heeft hij overdag veel vrije tijd, die tijd kan hij gebruiken om zich in te werken in de nieuwe functie die hij vanaf half december heeft: Chef saucier.
Hij heeft een andere, grotere slaapkamer dan de vorige keren, dus daar is hij blij mee.
Het vindt het erg leuk weer aan boord te zijn, hij kreeg er een warm welkom en is nu dus weer 'thuis':-)

• 14 November 2007 - 18:54

Opa En Oma:

Hoi Merijn. Fijn dat jij daar weer op je plek bent. We hopen dat je het weer net zo naar je zin hebt als de vorige keer.
    Liefs van ons allebei !

• 15 November 2007 - 07:30

Leo En Anita:

Hoi Merijn,
    Leuk om weer via deze site je verhalen te lezen. Niet verkeerd trouwens om in deze gure wintermaanden op de seadream te zitten, alhoewel het wel weer hard werken is natuurlijk. We wensen je veel plezier toe. Groetjes van ons allen

• 15 November 2007 - 20:43

Elsa:

Hey! Dat klinkt allemaal helemaal goed zeg! Heerlijk! En gewoon in Miami!! Ik ben jaloers! Ben je Miami ook nog in geweest of alleen bij de haven? Gaaf is het daar he!? Wij zijn afgelopen zomer geweest en hebben ons daar echt uitstekend vermaakt!!
    Geniet ervan! Groetjes Elsa

• 16 November 2007 - 09:08

Zegerien:

Hoi
    maar goed dat ik daar niet ben bij de Patisserie :) , verder zou het me wel aardig lijken om even rond te neuzen. Zeker door de verhalen van Ron en Masja...Geniet nog maar even van de betrekkelijke rust, daarna het spannende werk.....we gaan je weer volgen!
    Daaaag
    Zegerien

• 16 November 2007 - 15:34

Masja:

Volgens mij zit je inmiddels op de Bahama's. Dat vind ik zo "Bounty" klinken! Heb je al Bahaamse foto's?
    Liefs!

Merijn

Op 31-10-2006 begon mijn contract voor 4 maanden als kok op de Seadream II, een zeer luxe cruiseschip van een Noorse rederij dat in de zomer in de Middellandse zee vaart en in de winter in de Caribbean. Op 13-05-2007 begon mijn tweede reis met de Seadream II. Op 13-11-07 vertrok ik voor mijn 3e reis met de Seadream. Op 13-04-08 was ik weer thuis. Op 27-02-09 vertrok ik naar Curaçao om daar te gaan werken.

Actief sinds 31 Okt. 2006