Groet uit St. Barts
Door: Merijn
Blijf op de hoogte en volg Merijn
09 Januari 2008 | Zuid Georgia, Grytviken
Gisteren hebben we een afscheidsfeest gehad van de maitre di en de somelier en de chefkok, we moeste allemaal verkleed komen , we hadden echt zoiets van pff moet dat nou , maar tog gedaan, We hadden met z’n 3-en allemaal de kleren van michaela geleend en ons opgemaakt, we waren eigenlijk een van de weinige die het echt zo serieus genomen hadden, maar het is echt een superavond geworden ,veel te laat naar bed gegaan maar gelukkig heeft de chef me erg geholpen s'ochtendns .
Verder doe ik nog niet echt veel meer dan werken en slapen, heb nu op zich wel elke dag een pauze, maar ben dan echt zo op dat ik maar ga slapen
Ben verder wel afgelopen week in st thomas uitgeweest, was ook erg leuk
nou dat was het wel denk ik ga nu maar naar me bed
de groeten uit het warme st barts
10 Januari 2008 - 16:16
Remy En Josine:
Hoi Merijn, een heel goed nieuwjaar gewenst van ons, je zit er lekker warm bij daar in the tropics. Zo te lezen is het hard werken maar wel fijn dat er weer collega's komen waar je het goed mee kan vinden dan blijft ondanks het werk het ook leuk. Heb je ook foto's van jullie verkleedpartij?. Weltrusten(grapje), groetjes en tot mails remy sr en josine. -
10 Januari 2008 - 17:04
Opa En Oma.:
Hallo Merijn, Leuk om weer iets van jou te weten te komen.Ik kan me indenken dat je het weer prettig vind om weer eens nederlands te kunnen praten. Leuk dat je als afleiding weer eens een feestje had. Sterkte met het vele werk. Liefs van ons allebei. -
10 Januari 2008 - 17:53
Masja:
Ik ben wel benieuwd naar foto's van het feestje, zet ze nu wel gelijk op een stick, he :-)? -
10 Januari 2008 - 18:47
Renske:
Jaaa! die foto's moet ik zien! Kan ik eens zien hoe mijn zusje eruit gezien zou hebben!
Kus, werkse, en hopelijk binnekort ook tijd om eens wat leuks te doen!
Renske -
11 Januari 2008 - 15:35
Zegerien:
Fijn om weer een gezellig geluid te horen...ben natuurlijk wel heel benieuwd hoe jullie er als trio Magnifique uit hebben gezien...weer
lekker genieten nu hoor!